HVEM ER JEG?

Debuterede som forfatter i 2007. Har indtil videre skrevet 5 romaner og 1 novellesamling. Jeg er født i Aalborg 1963 og det lå ikke i mine kort, at jeg skulle være forfatter, så jeg er udd. lægesekretær.

Formand for Limfjordsegnens Litteratur Samvirke, en af tovholderne for Jyllandsforfattere. I de sidste 32 år har jeg været vant at arbejde med mennesker, hvor man på mest behagelige som spændende måde også skal sælges et budskab/produkt/projekt. Siden 2012 har jeg undervist for BMMK i Farsø,Års,Hornum,Løgstør, Ranum, Haubro, Hjørring

HVAD KAN JEG TILBYDE?

Det er så livsbekræftende og berigende at arbejde med børn og unge. Jeg kan tilbyde skriveværksteder som tager udgangspunkt i sanserne, således at alle elever, uanset klassetrin og det faglige niveau, kan deltage. Jeg tilpasser skriveværkstedet i samarbejde med læreren på klassetrinet. Jeg har også indgået i projektuger, hvor jeg også tilpasser "værkstedet" efter projektet. Jeg har været rundt i Vesthimmerland for at motivere elever til at deltage i Nobelpriskonkurrence ( noveller ) Ligeledes har jeg kørt længere forløb, hvor der har været tid til et dybere engagement i "redskaberne" til at skrive med lyst og passion.

Læs mere på www.bmmk.dk

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.